Магационер

За компанијата: Повеќе од 30 години нашата дејност се декоративни ткаенини за домашна употреба односно индустријата за тапациран мебел. повеќе за компанијата »

Поради проширување на нашиот тим, имаме потреба од МАГАЦИОНЕРИ.

Потребни способности :

  • Минимум ССС
  • Познавање на работа на компјутер
  • Тимска работа
  • Исполнително извршување на работните задачи
  • Претходно искуство во магацинско работење е предност
  • Самоиницијативност

Нудиме:

- Пријатни услови за работа во модерени објекти

- Можност за напредување

- Почетна плата 24.000

- Работно време во две смени 08 - 15:30 h и 11 - 18 h

- Работни денови: Понеделник до петок и две саботи во месецот

 

Вашите апликации пратете ги на [најави се за да го видиш е-маилот] . Избраните кандидати, ќе бидат повикани на разговор.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »