куќна помошничка

 • Објавен пред 3 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 23.04.2019
 • Позиција: Хигиеничар
 • Локација: Скопје

Имаме потреба од куќна хигиеничарка - помошничка со место на живеење во Козле, Карпош или Капиштец за одржување на хигиена во дом со еден член.  

Кандидатот  треба да ги исполнува следните услови:

- Завршено средно образование или

-  Високо Образование

Други професионални квалификации, способности и вештини, вклучувајќи и лични квалитети:               

 • Високо ниво на точност и  педантност
 • Флексибилност
 • Доверлививост

Ние нудиме:

 • Плата 15.000 денари (за кандидатите со средно образование)
 • Плата 25.000 денари (за кандидатите со високо образование)
 • Платени придонеси
 • Работно време, согласно Законот за работни односи
 • Платен градски превоз

Заинтересираните кандидати да се  јават на телефонскиот број: 070/ 352 394

Телефонските јавувања да бидат секој работен ден (понеделник - петок) до 16 часот

КЛИКНИ