ШАНКЕРИ/КИ

  • Објавен пред 3 месеци
  • OPUS-IZZI
  • Активен до 27.04.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од OPUS-IZZI:

Шанкер/ки - Конобар

ИЗЗИ кафе кој се наоѓа во ТЦ Зебра-Капиштец има потреба од шанкер\ка со работно искуство.

Бр.за контакт:

078 383 300

КЛИКНИ