Магационер-пакувач

За компанијата: Ние сме модерна, иновативна, општествено-одговорна компанија која секојдневно се надградува и усовршува како сигурен, проверен и потврден партнер во трговијата на големо со фармацевтски производи во Република... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Еурофарм
 • Активен до 16.10.2021
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје

ЕУРОФАРМ е синоним за модерен, препознатлив, посветен, лојален, иновативен, општествено-одговорен бренд од фармацевтската индустрија во Република Македонија и регионот, којшто во изминативе 20 години секојдневно се грижи за потребите и барањата на своите постојани, но и идни клиенти. Како резултат на брзиот раст и развој се наметнува и потребата од зголемување на бројот на вработени во повеќе сектори и на различни работни позиции. 

Слободна  позиција:

 • Магационер-пакувач

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Пакување на готови лекови и сродни производи за клиенти
 • Подредување на производите по рафтови

 • Следење на состојба и рокови на производите во магацин и навремена дополна на истата од палетарен магацин

 • ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција;
 • Завршено средно образование;
 • ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Ведра и одговорна личност;
 • Способност за тимска работа;
 • Способност за работа под притисок и со временски рокови.

        CV на [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака " за магационер "