ВОЗАЧ ЗА ПАТНИЧКО МОТОРНО ВОЗИЛО

 • Објавен пред 5 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 11.10.2019
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

ВОЗАЧ ЗА ПАТНИЧКО МОТОРНО ВОЗИЛО

 

Потребни квалификации и вештини:

 • Поседување на валидна возачка дозвола со B категорија
 • Завршено минимум средно образование
 • Познавање на англиски јазик
 • Уредно чување на возилото за кое лицето е задолжено
 • Претходно работно искуство од минимум 2 години на иста или слична позиција
 • Способност за ориентација

 

Личен профил:

 • Вредна, одговорна и дискретна личност
 • Деловна култура
 • Флексибилност, лојалност, темелност и енергичност

 

Ние нудиме:

 • Средина во која се цени и наградува квалитетот
 • Шанса за постојан раст и развој
 • Работно време во попладневните часови од 17:00 до 21:00 часот
 • Вработување на пола работно време
КЛИКНИ