шанкер\ка и келнер\ка

  • Објавен пред 5 месеци
  • ОПУС - ИЗЗИ ДОО
  • Активен до 29.08.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од ОПУС - ИЗЗИ ДОО:

Шанкер\ка и келнер\ка

ИЗЗИ кафе кој се наоѓа во ТЦ Зебра - Капиштец има потреба од шанкери/ки и келнери/ки со работно искуство.Придружи се во тимот на ИЗЗИ.

Бр.за контакт : 078 383 300

КЛИКНИ