Продавач/ка

Плата од 21.000 ден. до 25.000 ден.

За компанијата: СЛАДОК ДОМ е прва веб платформа специјализирана за завеси и за постелнини во нашата држава, која својот асортиман го прошири и со палета на продукти за осветлување. Среќни сме што за неколку години успеавме... повеќе за компанијата »

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »