Шанкер\ка

  • Објавен пред 6 месеци
  • ОПУС - ИЗЗИ ДОО
  • Активен до 07.12.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од ОПУС - ИЗЗИ ДОО:

келнер\ка

ИЗЗИ кафе кој се наоѓа во ТЦ Зебра-Капиштец има потреба од шанкер\ка. Придружете се во тимот на ИЗЗИ кафе.

Бр.за контакт: 078 383 300

КЛИКНИ