Магационер

За компанијата: Hello Post - најдобрата и најголема компанија за достава во Македонија! Hello Post нуди достава на писма, пакети и габаритни пратки. Hello Post има канцеларии во 36 градови низ Македонија и секојдневно ја опслужува целата земја! Најдобар партнер за било кој бизнис, домаќинство, е-трговија... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Хелло Пост ДООЕЛ
 • Активен до 27.10.2021
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

МАГАЦИОНЕР за реон СКОПЈЕ, Визбегово

Квалификации:

 • Минимум средно образование
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција
 • Возачка дозвола Б (активен возач)
 • Познавање на работа со компјутер

Опис на работни задачи:

 • Подредување, грижа и одговорност за производите во магацинот (Електронска евиденција)
 • Прием, складирање и издавање на производите во магацинот
 • Одржување на ред и организираност на магацинот
 • Активна поддршка на тимот во магацинот
 • Почитување на правилата и процедурите во работењето 
 • Работа во смени
 • Пакување на роба по соодветен работен налог
 • Утовар и истовар на роба

Нудиме:

 • Солидни и стабилни приходи и можност за напредување
 • Полно работно време 40 часа
 • Динамични работни услови и одлична работна атмосфера
 • Кариера во брзорастечка интернационална компанија

Доколку сакате предизвик, лесно се прилагодувате, имате позитивен и професионален пристап кон работата Ве молиме испратете ја Вашата апликација (CV)  преку полето АПЛИЦИРАЈ, со назнака  ``МАГАЦИОНЕР`` во насловот на пораката.

Напомена:

 • САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
 • Апликациите без назнака нема да бидат разгледани
 • Потребно е кандидатот да е со место на живеење за реонот за кој аплицира