Aсистент за продажба

Активни огласи од Сладок Дом ДООЕЛ Скопје:

Асистент за онлајн продажба

Сладок Дом е компанија со 2 продажни салони и 2 онлајн продавници за Завеси, Домашен Текстил и Декоративни Осветлувања во Македонија.

Нудиме голем број на модели со цени прилагодливи на сечиј буџет.  Лоцирани сме во Скопје на Главната улица наменета за ентериер т.н. Пластичарска Улица, со еден ексклузивен и еден OUTLET салон.

www.SladokDom.com

www.KupiZavesi.com

За позицијата:

АСИСТЕНТ НА ПРОДАЖБА

Потребни квалификации:

  • Претходно изкуство за продажба
  • Мотивација за надградување на работни вештини

Личен профил:

  • Комуникативност и преговарчки вештини
  • Трудољубивост и доверливост
  • Мотивација за работа во тим

Главни обврски и одговорности на позицијата:

  • Прием и изложување на роба согласно пропишани процедури
  • Позитивен однос и убедливост во комуникацијата
  • Ориентираност кон потреби на купувачи
  • Примена на стандардите за работа
  • Грижа за имиџот на фирмата

Ако сте енергични, храбри и полни со ентузијазам, а воедно способни да работите како дел од тим, Ве молиме испратете биографија  со назнака Асистент на Продажба на hr@sladokdom.com во рок од 15 дена од објавување на огласот.
Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат условите ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ