КЕЛНЕРИ/КИ И ШАНКЕР/И

 • Објавен пред 11 месеци
 • ОПУС - ИЗЗИ ДОО
 • Активен до 07.12.2017
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

ИЗЗИ Kaфе кој се наоѓа во ТЦ Зебра - Капиштец има потреба од:

 

Kелнер/ка и шанкер/ка со работно искуство.

 

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност,
 • Со работно искуство,
 • Работно познавање на компјутери.

 

Личен профил:

 • Комуникативна, одговорна и лојална личност,
 • Љубезност и педантност, со позитивен став,
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Тимска работа и професионален однос кон клиенти .

 

Ние нудиме:

 • Одлични и динамични услови за работа, 
 • Усовршување како и одлична заработка,
 • Редовна нето плата.

 

Број за контакт: 078 383 300

КЛИКНИ