Анализа, контрола и внесување на податоци во информатички системи

За компанијата: Развој на веб апликации, мобилни апликации. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Utilis
 • Активен до 13.04.2024
 • Позиција: Економист/Сметководител/Ревизор
 • Локација: Струмица

Се бара работник за позиција - Анализа, контрола и внесување на податоци во информатички системи.

Пожелни квалификации:

 • Познавање на основи на книговодство.
 • Општа работа со компјутер - компјутерска писменост, користење на апликации, користење на веб апликации, лесно снаоѓање низ оперативен систем.
 • Солидно познавање на Excel.
 • Солидно познавање на англиски јазик (пишување, читање). Комуникација во реално време е плус.

Лични квалитети:

 • Темелност.
 • Внимание на детали.
 • Одговорност.

За апликација испратете CV и ќе ве контактираме за интервју.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »