Казино Стар бара хигеничарка

  • Објавен пред 4 месеци
  • Casino Star
  • Активен до 04.05.2017
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Casino Star:

PERSONAL VO KAZINO - Potreba od Higienicarka

Casino STAR во Бутел 1 има потреба од хигеничарка.

Ве молиме вашето cv со вашата фотографија да го испратите на следниот меил: casino.star@yandex.com

 

 

 

 

 
 
КЛИКНИ