Генерален Менаџер на Хотел Белви

За компанијата: Македонијатурист а.д. Скопје е најголемата и најуспешната компанија во областа на хотелиерството и ресторанските услуги во Република Северна Македонија која работи успешно располагајќи со 5 (пет) хотели... повеќе за компанијата »

Македонијатурист АД Скопје има потреба од Генерален Менаџер на Хотел Белви.

Потребни квалификации:

  • Претходно работно искуство во дејноста најмалку 5 години на раководна позиција во Хотел.
  • Возачка дозвола Б категорија.
  • Аналитичен, ориентиран кон успех.
  • Посветеност, мотивираност, иницијативност.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »