Еквилибриум Ресторан: Келнер/ка

Келнер/ка

За компанијата: Equilibrium е модерен ресторан во Аеродром - Скопје, кој плени со одличната кујна, врвните гастрономски доживувања, пријатна атмосфера. повеќе за компанијата »

Активни огласи од Еквилибриум Ресторан:

Салатер/ка - Готвач/ка - Шанкер/ка - Готвач/ка - Салатер/ка

Ресторан ЕКВИЛИБРИУМ има потреба од:

  • КЕЛНЕР/КА

 

Телефон за информации и закажување на интервју:

071/338-730

075/319-256

078/300-688

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »