Собарка

  • Објавен пред 9 месеци
  • Hotel De KOKA
  • Активен до 14.10.2017
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

Хотел Де КОКА има потреба од собарка/ хигиеничарка. Потребни квалификации:

  • Минимум ССС;
  • Познавање на англиски јазик или било кој друг јазик ќе се смета за предност;
  • Подготовеност за тимска работа.

Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат на info@hoteldekoka.mk

КЛИКНИ