Заменик шеф на рецепција во Холидеј Ин Скопје

За компанијата: Македонијатурист а.д. Скопје е најголемата и најуспешната компанија во областа на хотелиерството и ресторанските услуги во Република Северна Македонија која работи успешно располагајќи со 5 (пет) хотели... повеќе за компанијата »

“Македонијатурист“ АД Скопје - Подружница  Хотел “Холидеј Ин“ Скопје има потреба од вработување на Заменик шеф на рецепција.

Потребни услови:

- Искуство со работа на PMS Hotel System Opera

- Најмалку средно образование, со работно искуство, познавање на англиски јазик ќе се смета за предност. Одлични услови за работа.

 

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »