Рецепционер/ка

  • Објавен пред 8 месеци
  • Modern Inn Boutique Hotel
  • Активен до 18.05.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Потребни квалификации:

Познавање на Англиски јазик (и по можност втор странски јазик).

 

Лични особини:

Флексибилност,  Комуникативност.

 

Работни обврски:

Пречекување и испраќање на гости, координација и комуникација со истите, координација на активностите на останатите вработени, и други обврски согласно со огласената позиција.

 

Нудиме:

Флексибилност во работното време (во смени), конкурентна плата, и опуштена работна атмосфера.

 

Предност имаат кандидати со претходно искуство.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ