Оранге Инн: Кувар/ка

  • Објавен пред 12 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 15.01.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

ОПИС

Се бара кувар/ка за работа во кујна во состав на хотел Оранге Инн.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

Пожелно е претходно работно искуство

Е-ПОШТА: info@orangeinn.com.mk

ВЕБ САЈТ: www.orangeinn.com.mk

Доколку сакате да аплицирате, креирајте сметка на KARIERA.mk и кликнете Аплицирај!

КЛИКНИ