Алфа Аудио: Инсталатер за изведба на аудио и видео инсталации

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 31.01.2017
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

ОПИС

Се бара инсталатер за изведба на аудио и видео инсталации.

Кандидатот ќе биде вработен на определено време од 3 месеци со можност за продолжување на договорот на неопределено време во зависност од покажаните резултати во првичниот период од својата работа.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

Потребно е:

  • минимум средна стручна спрема од областа на електроника или електротехника.
  • искуство како техничар/електротехничар/електроничар.
  • компјутерско познавање
  • возачка дозвола Б категорија

Се молат кандидатите кои не ги исполнуваат бараните квалификации да не аплицираат.

ТЕЛЕФОН: 023209320

Е-ПОШТА: info@alfaaudio.com.mk

 

 

КЛИКНИ