Пантерфакс: Електро инженер

  • Објавен пред 10 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 31.01.2017
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

ОПИС

Работа со системи за тв станици, опрема, монтажа или програмирање, банкарска опрема CCTV.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • високо образование: Eлектро факултет
  • ИТ сиситеми или елелктроника
  • англиски

Е-ПОШТА: astrapan@gmail.com

ВЕБ САЈТ: www.panterfarm.com

КЛИКНИ