ТЕХНИЧАРИ ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИСКИ УСЛУГИ

  • Објавен пред 8 месеци
  • Mellon Solutions
  • Активен до 18.02.2020
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Струмица

Активни огласи од Mellon Solutions:

СУПЕРВИЗОР НА КОНТАКТ ЦЕНТАР

КЛИКНИ