Персонал за продажба

  • Објавен пред една недела
  • Тудорс
  • Активен до 04.12.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Тудорс дооел Скопје има потреба од персонал за продажба
Вашето CV испратете го на маил: [најави се за да го видиш е-маилот]
-мин ССС
-работа во тим
-работа со компјутер
-работа со фискална каса
-комуникативни способности
-работното искуство во областа на продажбата ќе се смета за предност.