Вработување на електротехничари

(преземи го огласот како слика)

Компанијата Раде Кончар Контактори и Релеи ДОО Скопје има потреба од 3 работници со ССС - електротехника за шемирање на електро ормари. Предност имаат кандидати со работно искуство во областа. Сите заинтересирани кандидати да испратат кракта биографија и контакт информации на е-пошта marketing@radekoncar.com.mk. Подетални информации на телефон 071 333 587

КЛИКНИ