Велмар Фудс: Пекар

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 30.01.2017
  • Позиција: Занаетчија
  • Локација: Скопје

ОПИС

Вработуваме пекар со работно искуство.

Е-ПОШТА: bozidar@velmarfood.com.mk

КЛИКНИ