Референт за набавки

За компанијата: Компанија од фармацевтска индустрија која се занимава со одгледување и екстракција на канабис за медицинска употреба лоцирана во Скопје. повеќе за компанијата »

НЈСК ХОЛДИНГ ДООЕЛ Скопје е компанија од фармацевтска индустрија лоцирана во Скопје за одгледвање и екстракција на канабис за медицинска употреба. Заради зголемен обем на работата, НЈСК ХОЛДИНГ ДООЕЛ има потреба од вработување на следната позција:

Референт за набавки

Потребни квалификации:

 • ВСС
 • Претходно работно искуство од во организирање на логистика во локални и меѓународни рамки
 • Активно познавање на Microsoft Office апликации
 • Познавање на англиски јазик

Лични вештини:

 • Способност за тимска работа
 • Ефикасност во извршување на задачите
 • Одговорност
 • Лојалност и дискреција

Работни задачи:

 • Одговорен за набавки, транспорт и логистика
 • Секојдневна комуникација со постоечки и потенцијални клиенти, добавувачи и соработници
 • Комуникација и спремање потребна документација до шпедиција и царина и други државни институции
 • Организирање и следење на транспорт на материјалите од место на производство до клиент и обратно, во и надвор од држаавата
 • Одговорен за процесот на набавка на потребни материјали

Што нудиме:

 • Компетитивна плата
 • Организиран превоз до и од работното место
 • Можност за учење и развој
 • Пријатна работна атмосфера

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »