Техничар за планирање во логистика

Активни огласи од Lear Corporation Macedonia DOOEL Tetovo:

Motivational Technician

(преземи го огласот како PDF)

Техничар за планирање во логистика

Работни обврски:

Секвенционирање на план за производство

Следење на план за производство

Рапортирање на исполнетост на планот за производство

Поддршка на тимот за планирање во логистика

Следење на работни налози и споредба со капацитети во производство

Работа во три смени

 

  Потребни квалификаации:

Високо образование (предност на технички факултети)

Солидно познавање на англиски јазик (пишан и вербален)

Солидно познавање на MS Office пакетот (excel)

Флексибилен и прилагодлив на сите промени

Способност да се работи во брзо опкружување за да се поддржат барањата на клиентите од автомобилската индустрија

Силни комуникациски и презентациски вештини

Одговорност, тимски дух , подготвен за соработка

Ве молиме Вашата апликација да ја испратите на маил [најави се за да го видиш е-маилот] најдоцна до 28 Ноември 2022

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »