Референт за продажба

Плата од 20.000 ден. до 22.000 ден.

  • Објавен пред една недела
  • ЕНМОН дооел
  • Активен до 20.05.2022
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Охрид

ЕНМОН објавува слободна работна позиција референт за прoдажба за во продажниот салон во Охрид.

  • Претходно работно искуство во продажни процеси е предност, но не е пресудно.
  • Задолжително завршено средно образование, основни познавања од работа на компјутер.
  • Предност познавање дополнителен јазик /Албански, Англиски итн.../
  • 40 часа/неделно, прва смена 08:00-16:00, втора смена 11:00-18:00, секоја втора Сабота неработна.
  • Плата 20.000 - 22.000 ден.

Вашите апликации доставете ги на [најави се за да го видиш е-маилот]  

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »