Шофер со Ц-Категорија

Плата од 30.000 ден. до 35.000 ден.

Компанија која работи со стакло во градежништво има потреба од:

  • Шофер со Ц-Категорија за возење и промет на стакло во Скопје и надвор.
  • Работно време од 8-16 часот, од понеделник до петок.

Информации на тел. 070-398-661 3097-110

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »