Магнетик има потреба од продажни асистенти

Модната Групација Магнетик има потреба од повеќе продажни асистенти.

 

Предност имаат кандидати со работно искуство во малопродажба, особено во работа со мода. Потребно е познавање на Англиски јазик и основни познавања од работа со комјутер.

 

Доколку сте комуникативна и отворена личност и сакате да работите со мода, испратете ја својата апликација кај ruzica@magnetik.com.mk

 

Нашата стабилна фирма со 30-годишно искуство нуди редовна плата, почетна 15.000 денари, одлични услови за работа и континуирана едукација.

КЛИКНИ