Технолог - Металург

 • Објавен пред 10 месеци
 • CASTINVEST
 • Активен до 16.11.2018
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

Доколку сакате предизвик, а имате знаење и желба за развој и усовршување, CASTINVEST ве повикува да се придружите на нашиот тим. Ние произведуваме висококвалитетни производи за странскиот и домашен пазар. Да го вградиме во производите нашето знаење, искуство, младост и талент – да излееме македонски производи со беспрекорен квалитет, ЗАЕДНО ДА ЈА ИЗЛЕЕМЕ НАШАТА ИДНИНА.

Кандидатите е потребно да поседуваат:

 • Универзитетска диплома од Инженерство;
 • 2-3 години работно искуство во Производствена индустрија;
 • Ефикасни организациски и планирачки способности;
 • Способност за работа со куси рокови;
 • Силна волја за учење и примена на нови способности додека одржува високо ниво на прецизност и квалитет во работењето;
 • Одлично познавање на говорен и пишан Англиски и Македонски јазик;
 • Напредно познавање на Microsoft Office (Excel, Word, PowerPoint) со минимум 2 години искуство во индустрија
 • Предност ќе имаат кандидати со искуство во работење со системи за управување со квалитет

Аплицирајте за работните места на:

Технолог- Металург

Преку испраќање на ваше CV на hr@castinvest.mk или испраќање на адреса Castinvest, ул. Перо Наков, број 120, 1000 Скопје.

НИЕ НУДИМЕ:

 • Привлечни плати,
 • Организирана исхрана,
 • Модерна работна култура.
КЛИКНИ