Готвач/ка во Хотел Холидеј Ин

За компанијата: Македонијатурист а.д. Скопје е најголемата и најуспешната компанија во областа на хотелиерството и ресторанските услуги во Република Северна Македонија која работи успешно располагајќи со 5 (пет) хотели... повеќе за компанијата »

„Македонијатурист“ АД Скопје - Хотел Холидеј Ин има потреба од 

Готвачи/ки 

Потребни квалификации:

  • Минимум средно образование
  • Минимум 7 (седум) години искуство;
  • Посветеност, мотивираност, иницијативност;
  • Одлични услови за работа.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »