Елин Билд Компани: Градежен Инженер

Градежен Инженер

Друштво за градежништво, трговија и услуги ЕЛИН-БИЛД КОМПАНИ ДООЕЛ има потреба од следната работна позиција:

 
ДИПЛОМИРАН ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР
(за изведба и работа на терен)
 
Потребни квалификации:

ВСС

Поседување Овластување А за изведба
Поседување возачка дозвола Б категорија
Познавање на англиски јазик
Познавање на програмата AutoCAD и Microsoft Officе

Одговорности и вештини:

Да изведува градежни работи согласно со одобрението за градење, ревидираниот основен и изведбениот проект
Да спроведува мерки за заштита и сигурност на градилиштето во согласност со закон 
Да се грижи за непречено функционирање на градежниот објект
Да ги следи објектите во изградба
Да изготвува техничка документација
 
Личен профил:

Одлични аналитички, комуникациски и организаторски способности
Динамичност, ефективност и ефикасност
Флескибилност и адаптибилност
Посветеност, мотивираност, иницијативност
Тимска работа и кооперативност
​ 
Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат условите за работа може да ја достават својата професионална биографија на [најави се за да го видиш е-маилот]  или да се јават на 070 / 240 - 260.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »