ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

  • Објавен пред 6 месеци
  • Лим Дизајн
  • Активен до 21.02.2020
  • Позиција: Архитект и ентериер
  • Локација: Скопје

Фирмата ЛИМ ДИЗАЈН ДООЕЛ од Скопје има потреба од Градежен ИНЖЕНЕР

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ: 

  • Завршено високо стручно образование ( градежен инженер  или машински инженер-челични конструкции )
  • Познавање на AutoCad, 
  • Искуство во облсаста на  челичните конструкции
  • Поседување на лиценца за изградба или проектирање на градби од А или Б категорија ( ќе се смета за предност
  • Возачка дозвола (Б) Категорија

Вашата професионална биографија можете да ни ја  доставете на limdizajn@yahoo.com или дирекно да не контактирате на следиов телефонски број 078/260-622 Лице за контакт Игор

 

 

 

КЛИКНИ