Персонал за продажба

  • Објавен пред 12 месеци
  • Бутик Елипса
  • Активен до 23.07.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Бутик ЕЛИПСА ФЕШН ДООЕЛ Скопје. Друштво за трговија на текстил на мало во специјализирани продавници, распишува конкурс за:

Продавачка во малопродажен објект ( полно работно време) - локација Кисела Вода - рампа

Опис на работното место: 

- Услужување на купувачите

- Работа на каса

- Водење на пропратна документација

- Примање и изложување на роба

Потребни услови за конкурирање:

- Завршено ССС

- Пожелно е претходно работно искуство во иста или слична работна средина

- Одговорност и организираност во работењето

- Комуникативност, љубезност и тимско работење

- Динамично опкружување

Рок на пријавување 15 дена од денот на објавување на конкурсот.

Својата биографија пратете ја на нашата е- маил адреса: elipsafashion2@gmail.com 

КЛИКНИ