Магационер

Плата од 30.000 ден. до 55.000 ден.

За компанијата: БА Kомпани e основана во 1993 година како компанија за трговија и конвертирање на хартија. Денес, вработува повеќе од 50 лица и работи од неколку локации во Германија, Грција, Бугарија и Македонија,... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Б-А Компани
  • Активен до 27.05.2022
  • Позиција: Општ работник/магационер
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 02/2467522
  • Веб: www.bacompany.mk

(преземи го огласот како слика)

Основна нето плата 35.000,00 ден

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »