ПЕРСОНАЛ ЗА ВО РЕСТОРАН

 • Објавен пред 5 месеци
 • TD OSKAR KP DOOEL
 • Активен до 03.08.2019
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Ресторан ИРСКИ ПАБ - ГТЦ има потреба од :

 • Готвач/ка
 • Пом. готвач/ка
 • Садомијач/ка - хигиеничар/ка
 • Шанкер/ка 
 • Конобар/ка 

 

Потребни квалификации:

 • Работно искуство
 • Педантност, колегијалност и посветеност на работата
 • Флексибилност за работа во смени
 • Тимска работа

 

Сите заинтересирани кандидати може да достават свое CV на e-mail oscarkp@t.mk.

 

Контакт од 08-16 часот на тел. 02 3128289 и 071 228985

КЛИКНИ