Бариста

 • Објавен пред 9 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 19.07.2018
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Оваа позиција придонесува за нашата успешна приказна, нудејќи им врвно искуство на клиентите и љубителите на кафето.

Нашите баристи се обучени и спремни да ви го сервираат најдоброто кафе, кое што претставува резултат на нашата посветеност, пасија и љубов кон кафето, како и нашето долгогодишно искуство.

Ние ке се потрудиме да ви го пренесеме нашето досегашно позитивно искуство во областа на кафето.

Ние сме во потрага по:

 • луѓе спремни за тимска работа;
 • вистински љубители на кафето; 
 • флексибилност, одговорност и целосна посветеност кон оваа работа.

Доколку ги поседувате погоре наведените карактеристики и покажувате вистински интерес за нашата работа ние за возврат ке ви понудиме:

 • Темелна двонеделна обука за како да го подготвите најдоброто кафе во градот;
 • Континуирана обука;
 • Полно работно време;
 • Различни стимулации, вклучувајки ја и програмата за наградување на членови на тимот;
 • Можности за понатамошен развој и напредок.

Доколку сето ова ви звучи примамливо и се пронаоѓате во оваа област, испратете ја вашата апликација за работа (во прилог и ваша фотографија) на следниот е-маил: petre.popov@gmail.com и подгответе за незаборавно искуство.

 

КЛИКНИ