Комерцијалист - Охрид

 • Објавен пред 12 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 18.03.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Поради отварање на ново претставништво во Охрид и регионот, водечка компанија објавува оглас за вработување на 9 комуникативни и амбициозни кандидати со желба за напредување. За кандидатите е обезбедена комплетна обука за пополнување различни позиции според стандардите на компанијата во Охрид.

 

Потребни квалификации:

 • ССС,
 • Комуникативни  вештини, 
 • Можност за отпочнување ВЕДНАШ со работа.

 

Нудиме:

 • Обука,
 • Поддршка и усовршување во областа на маркетингот и продажбата,
 • Тимска работа,
 • Стартен приход + дополнителна заработка,
 • Задолжително интервју.

 

Испратете ги Вашите CVа преку копчето „Аплицирај“.

КЛИКНИ