Персонал за продажба

  • Објавен пред 3 недели
  • Орбис
  • Активен до 16.09.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

ОПТИКА ОРБИС

ИМА ПОТРЕБА ОД ПЕРСОНАЛ ЗА ПРОДАЖБА

Услови:

  • мин средно образование
  • основно познавање на анг .јазик 

Сите заинтересирани кантидати своето CV може да го пратат на 

[најави се за да го видиш е-маилот]