Советник за лични финансии

Доколку размислуваш за стекнување и надградување на своите знаења и вештини во продажба во областа на финансиите, можност да остваруваш дополнителна заработка, да си обезбедиш приходи од дополнителен извор и да напредуваш во својата деловна кариера, ИЛИРИКА ви нуди:

ДОПОЛНИТЕЛНА (ХОНОРАРНА) РАБОТА ВО ИЛИРИКА, како

СОВЕТНИК ЗА ЛИЧНИ ФИНАНСИИ

Според официјалните државни статистики управувањето со финансии и финансиското посредување се една од најдоходовните професии.

ИЛИРИКА ФУНД МЕНАЏМЕНТ АД Скопје е прво друштво за управување со инвестициски фондови во Република Македонија.

Нуди широк спектар на квалитетни финансиски услуги, од квалитетно управување со инвестициски фондови, индивидуално управување со средства, берзанско посредување, до постапки на купување и превземање на компании.

Без разлика кое е Вашето моментално занимање или професија ИЛИРИКА Ви нуди, дополнителна работа со флексибилно работно време:

  • Високи бонуси за остварени продажни резултати
  • Квалитетна финансиска едукација и можност за професионален развој,
  • Проширена мрежа на деловни контакти,
  • Признанија и награди за најдобрите

 

ПРИКЛУЧИ СЕ СЕГА!

Испрати твои контакт податоци (CV и контакт телефон) на:  info-fond@ilirika.com.mk,

Најдоцна до 18.07.2018

Ќе се смета за предност:

* работно искуство во продажба

* лиценца за застапник во осигурување

КЛИКНИ