Градски курири во Софија, Бугарија

Плата од 40.000 ден. до 55.000 ден.

Ин Тајм®* ( https://intime.bg ) е на бугарскиот пазар од 1990 година и е еден од основачите на курирските услуги во Бугарија. Ин Тајм ООД е овластен партнер на UPS - најголемата и една од најстарите курирски услуги во светот.

 

За нашата дејност во Бугарија, град Софија, бараме „Градски курир“.

 

Станете дел од нашиот тим и ќе добиете:

 • Од 1300 лева нето (~660 EUR) со можност за раст на нето заработката до 1800 лева (~900EUR);
 • Склучување на договор за вработување на неопределено време (со пробен период од 6 месеци), според бугарското законодавство;
 • Петдневна работна недела (понеделник - петок) - од 09:00 до 17:30 часот.
 • Денови за одмор и празници, според бугарското законодавство;
 • Дополнителен надоместок за прекувремена работа;
 • Работа во поволна работна средина, патување со нови автомобили;
 • Картичка за спорт, која овозможува пристап до стотици фитнес центри, клупски комплекси и студија низ целата земја;
 • Дополнително здравствено осигурување;
 • Дополнителни попусти од нашите долгогодишни партнери.

Сакаме да бидете успешни на работното место „ Градски курир“ и мислиме дека следните вештини ќе ви помогнат да го направите тоа:

 • Пасош од Европска Унија;
 • Возачка дозвола категорија Б;
 • Добри комуникациски вештини и искуство во работа со клиенти;
 • Вештини за работа со технички средства - каса, ПОС терминал, смартфон.

Ин Тајм ќе ви помогне во обезбедувањето сместување, како и логистичка помош при преселба и сместување во град Софија.
 

Ве молиме да ни доставите кратка информација за вас и вашиот интерес за работното место „Градски курир”, на  [најави се за да го видиш е-маилот]  а ние ќе ве контактираме со натамошни информации;

За дополнителни информации контактиријате не на 070 960 404.

За ваша удобност постои и можност за интервју преку интернет сервисот zoom.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »