Продавач/ка

За компанијата: Чезакомерц е приватна фамилијарна компанија, формирана во 1990 година во Скопје. Основна дејност на компанијата е трговија и производство со јаткасти плодови, сушени овошја, семиња, зачини, масти, масла,... повеќе за компанијата »
  • Објавен на 3.2023
  • Чезакомерц
  • Активен до 23.03.2023
  • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 02573502
  • Веб: cezakomerc.com.mk/

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »