Надзорен инженер

Плата од 40.000 ден. до 60.000 ден.

За компанијата: Заводот за испитување на материјали и развој на нови технологии „Скопје" а.д Скопје oд Скопје, Македонија е само-финансирачка консултантско-инженерска компанија основана во 1956, која обезбедува комплетен... повеќе за компанијата »

ЗИМ СКОПЈЕ АД Скопје има потреба од вработување на лице за работно место:

Надзорен инженер

  • Завршен Електротехнички факултет,по можност профил Јакострујни инсталации
  • Со работно искуство од минимум 5 години
  • Вработувањето е на неопределено време со 40 часови неделно
  • Работно време од 07:30 до 15:30 часот

Заинтерсираните своето CV да го испратат на мејл адреса [најави се за да го видиш е-маилот]  контакт тел. 02 3 116-610

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »