КОМЕРЦИЈАЛИСТИ ЗА СКОПСКИ РЕОН

КОМЕРЦИЈАЛИСТИ ЗА СКОПСКИ РЕОН

 

Потрбни квалификации:

  • Завршено средно образование,
  • Предност е работно искуство во комерција и продажба на терен (градежни материјали,бои и лакови,термоизолации) со познавање на регионот
  • Работно познавање од компјутери (MS Office пакет)
  • Возачка дозвола Б – категорија, уредно возачко досие.
КЛИКНИ