Автомеханичар

 • Објавен пред 10 месеци
 • ФАС ВАС Васко ДООЕЛ
 • Активен до 22.03.2018
 • Позиција: Автомеханичар
 • Локација: Скопје

Фас-Вас Васко ДООЕЛ, има потреба од вработување на:

 

Автомеханичар

 

Потребни квалификации за кандидатот: 

 • Возачка дозвола Б категорија,
 • Завршено средно образование,
 • Претходно работно искуство,
 • Старосна граница до 35 години.

 

Компетенции:

 • Лојалност, чесност и одговорност,
 • Способност за тимска работа,
 • Способност за работа под притисок и кратки рокови.

 

Ве молиме испртете го Вашето  CV преку копчето „Аплицирај“ или на маил: fas_vas@on.net.mk

КЛИКНИ