Градежен инженер/архитект

  • Објавен пред една недела
  • Вејмаст инженеринг
  • Активен до 08.12.2021
  • Позиција: Инженер
  • Локација: Скопје

Се бара градежен инженер или архитект со претходно работно искуство мин 5 години за раководител на објект.

Потребно е да поседува минимум Б овластување за изведба, возачка дозвола Б категорија, основни компјутерски вештини и AutoCAD

Доставете го Вашето CV на следниот маил: [најави се за да го видиш е-маилот]