Фармацевт - Стручен соработник

 • Објавен пред една недела
 • MEDIKUS
 • Активен до 24.05.2022
 • Позиција: Фармацевт/фармацевтски техничар
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 02/2031-513
 • Веб: www.medikus.com.mk
 • Facebook: esi.sekade.so.tebe

ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ - Стручен соработник

За потребите на МЕДИКУС дооел Скопје, ексклузивен увозник на програмата од италијанската компанија ЕСИ с.р.л. од Италија (додатоци во исхраната), бараме

три (3) Стручни соработници (м/ж) со следните  квалификации:

 • Универзитетска диплома VII степен (фармацевтски факултет)
 • Валидна возачка дозвола (Б-категорија) и возачко искуство
 • Одлично познавање на MS office пакетот и интернет пребарувачите
 • Одлични организациски способности и вештини на планирање
 • Одлични комуникациски и презентациски вештини
 • Одлично познавање и непречена комуникација (писмена/усна) на: Англиски

ЕСИ с.р.л. е компанија од Италија, која постои од 1975 година, и денес е најдобра во Италија и пошироко во производството на додатоци на исхраната (хербални производи), а кај нас е присутна на пазарот од 2004 година.

МЕДИКУС е  

 • успешна и стабилна компанија која постојано напредува
 • угледна компанија која сите ја почитуваат

МЕДИКУС е компанија

 • каде има градење на тимски дух, пријатна, ведра, стимулативна и динамична атмосфера
 • каде ќе бидете почитувани и наградени за успехот во работата

МЕДИКУС е компанија во која посебно се цени

 • вложениот труд и одговорниот однос кон работата
 • стручната способност и амбицијата за стручно усовршување
 • одличната комуникација со колегите и клиентите

МЕДИКУС е компанија која нуди

 • можност за стручно усовршување
 • договор на определено време на почеток, но сите позиции се предвидени за неопределено време
 • солидна и мотивирачка почетна плата зависно од искуството

Во колку сте подготвени да ги прифатите и со ентузијазам да ги извршувате следните обврски и одговорности:

 • Спроведување на предвидените маркетинг активности,
 • Остварување на предвидениот план за продажба

што подразбира:

 • Патување на територија на Македонија
 • Промоција, презентација и продажба на фармацевтски производи
 • Посета на лекари и фармацевти
 • Градење на добри релации со клиентите и репрезентирање на компанијата ЕСИ и производите
 • Поднесување на извештаи за посетите на клиентите, продажбата, трошоците и промотивните активности во зададениот регион

Испратете ваша апликација за учество на конкурс за вработување со:

 • резиме (кратка биографија) со фотографија,
 • мотивациско писмо,
 • уверение за завршено соодветно образование, како и
 • копија од возачка дозвола

најдоцна до 20.05.2022 година на маил: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »