Vasidora: Продавач

 • Објавен пред 9 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 28.02.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Vasidora Fashion Group една од водечките компании во Македонија за производство и продажба на женска горна облека има потреба да вработи: Продавачка (моден консултант) за нашата продавница во ГТЦ- Скопје.

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните критериуми:

 • Идеална возраст 22-32 год
 • Работно искуство 1-2 год. на слична работна позиција се смета за предност.
 • Ориентирани кон модата
 • Основно познавање на Англиски јазик
 • Основни познавања од работа на компјутер
 • Љубезен карактер со добри комуникациски вештини и спремност за тимска работа.
 • Постојана адреса на живеење во Скопје


Компанијата нуди:

 • Одлична работна средина
 • Можност за напредок
 • Континуирана обука

Ве молиме испратете го вашето CV на Email: fashion@vasidora.com

Сите податоци ќе бидат третирани строго доверливо.

Телефон: 048 418 757

КЛИКНИ