Касиери, Продавачи- Скопје

За компанијата: KAM MARKET доо е основан во Скопје во 1999 година, како трговско претпријатие кое започна со само еден маркет во Градскиот трговски центар. Називот КАМ е скратеница од презимето на основачот Гоце Камчев. КАМ... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 месеци
  • KAM MARKET
  • Активен до 01.10.2022
  • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 02/3171747
  • Веб: kam.com.mk

Активни огласи од KAM MARKET:

Соработник за дигитален маркетинг

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »